Om oss

Dekorstein AS
- Lite selskap med stort engasjement

skap et varig resultat

Din leverandør av dekorstein

Med stor interesse for hagedesign, og inspirert av spansk og italiensk bruk av dekorstein, har bedriften vokst frem.

Vi har som misjon å finne og bringe vakre typer av  dekorstein primært fra Spania til Norge, og bistå med å skape og formlegge disse inn i norske hager og utearealer på en måte som gjør at sine eiere kan ha et eget og unikt uttrykk i kombinasjon med grønne vekster.

Dekorstein AS har som mål å levere eksklusiv, unik og variert dekorstein for å skape vakre uterom i norske hager og utearealer. Vi tror muligheten for å skape særpregede og flotte uteplasser med bruk av ulike former for dekorstein, enten som skillemarkeringer eller rene områder er store. 

Vi tror også norske konsumenter og bedrifter ønsker et større utbud og variasjon av stein for å kunne skape unike uteplasser. 

Dekorstein AS er lokalisert i Asker, og leverer fortrinnsvis på Østlandet. Ta kontakt for pris på frakt. 

KONTRASTER OG KREATIVITET

Skap vakre uterom med dekorstein

Ta vare på hagen din og gjør en varig investering, som ikke bare er vakker men også praktisk. Dekorstein egner seg godt rundt husveggen, i blomsterbedet, for å skape spennende uteområder og lage avgrensninger og stier.   

Vi hjelper deg med forslag og tips til hvordan du kan få den hagen du ønsker. Vi regner ut hvor mye dekorstein du trenger for området du skal utbedre, og sender deg tilbud. Ikke nøl med å ta kontakt, vi hjelper deg!

Bredt utvalg av dekorstein

Vi leverer dekorstein i ulike farger, former og størrelser. Du kan få dekorsteinen naturlig, knust eller avrundet. Det du trenger for å skape en unik hage. Vi har prøver, så ta kontakt for å se de forskjellige steintypene.

Trenger du forslag?

Vi hjelper deg med gode forslag til hagen din, slik at du får det uteområdet du ønsker. Dekorstein er en god investering av utemiljøet og minsker vedlikeholdet av hagen.


Levering

Vi leverer dekorsteinen i 20 kg sekker. Du kan få steinen levert på døren, eller velge å hente den selv. Dersom vi ikke har dekorsteinen på lager er det en leveringstid på 3 uker. 
For større prosjekter kan vi også levere dekorsteinen i big-bag på 500 kg eller 1000 kg. Leveringstiden er da noe lenger. 

Dekorstein AS

– Pent, praktisk og med varig resultat!

Visjon
& Mål

Levere eksklusiv, unik og variert dekorstein for å skape vakre og særpregede uterom i de norske hager. Vi er fornøyd når du er fornøyd!